Home / antiek met muziek

antiek met muziek

Bij Antiek met Muziek stellen meerdere deelnemers een creatie tentoon: van oude nagemaakte antieke fietsen, antieke auto’s, antieke bromfietsen en classic motoren tot antieke vrachtauto’s. Tevens worden diverse zelfgebouwde cigarboxen getoond en bespeeld, is er een markt met snuisterijen en een springkussen en wordt met oude fietsen doorlopend een demonstratie gegeven.

Het paradepaardje van dit jaar: de vijfpersoonsfiets. Vanaf 12.00 uur is er de hele middag live muziek, aangeboden door VOF Van Leussen bestrating. Antiek met Muziek begint om 11.00 uur aan de Kampendwarsweg 13 te Oudleusen en is om 16.30 uur ten einde.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

ASC’62 begint te slap aan eerste helft ASC’62 speelde thuis tegen ZAC en verloor met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.