alfa college hardenberg organiseren mede unicef belevingswandeling voor kinderen

  De start is bij restaurant de De Rheezerbelten in Hardenberg. Het is een wandeling van ongeveer 1.5 km waarbij kinderen diverse opdrachten en activiteiten rond het thema kinderrechten en kinderarbeid gaan doen. De activiteiten zijn bedacht door derdejaars Sociaal Agogisch Werk (SAW) van het Alfa-college Hardenberg. Tweede- en derdejaars van de Logistieke-opleidingen van de school voor middelbaar beroepsonderwijs zijn verantwoordelijk voor de route, een veilige oversteek en de aanmeldingen. In samenwerking met Cultuurkoepel Vechtdal kunnen kinderen langs de route ook een boomwhackers workshop volgen van Michelle Wassing van de Fluiterij. Na afloop is er een medaille en iets lekkers van de Rheezerbelten voor de kinderen.

  Deelnemen
  Deelnemen aan de wandeling kost €5,- en daarmee steunen de deelnemers hun leeftijdsgenootjes in de armste landen van de wereld.

  Projectbureau DOEN
  Instellingen en bedrijven uit de regio Hardenberg kunnen bij Projectbureau Doen! van het Alfa-college project- en evenementaanvragen indienen.

   

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.