Home / aco start nieuwe hardloopclinic

aco start nieuwe hardloopclinic

In acht lessen wordt gewerkt aan het individueel optimaliseren van de loophouding en beweging. Houdingsoefeningen worden vertaald naar de loopbeweging, wat de individuele loopstijl ten goede komt. Tijdens de clinic wordt verschillende malen gebruik gemaakt van videoanalyse, waarbij de aandachtspunten en vorderingen duidelijk geïllustreerd worden.

De cursus wordt gegeven op de atletiekbaan van ACO van Elderen , gelegen op sportpark Westbroek in Ommen. De cursus start op 11 september en duurt van 19.30 tot 21.00 uur. Voor meer informatie over de clinic kan contact worden opgenomen met Henk Weteringe via henk.weteringe@outlook.com of www.acovanelderen.nl.

Lees ook

OZC en OVC’21 gaan fuseren

OMMEN – OZC en OVC’21, de twee voetbalverenigingen in Ommen, gaan fuseren. Dat is de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.