Home / zoekplaatje van de week

zoekplaatje van de week

Met dank aan:
– Bennie de Ruiter voor de informatie over het bruidspaar van het zoekplaatje in het Ommer Nieuws van 2 augustus 2017: “Dat zijn wij op 28 oktober 1966. Ik ben Albertus Hendrikus de Ruiter (Bennie) geboren te Dalfsen op 22-12-1936. Gehuwd met Maria Johanna Willemsen (Marietje) geboren te Ommen op 23- 03-1940. Jammer genoeg moet ik jullie mededelen dat mijn vrouw Marietje, na een ziekteperiode van 3 jaar, op 13-10-2016 op 76 jarige leeftijd is overleden te Hoonhorst gemeente Dalfsen.”

– Willy Hultink-Arts voor de informatie over het bruidspaar van het zoekplaatje in het Ommer Nieuws van 19 juli 2017: “Op de foto, vermeld in het Ommer Nieuws van 19 juli jl. staan Jan Ramaker en Lenie Arts. Ze zijn gehuwd 5 oktober 1966.”

De foto’s in deze rubriek worden aangeleverd door Taxi Steen. De Stichting OudOmmen.nl wil graag meer informatie over de bruidsparen, zoals o.a. de (volledige) namen en de (exacte) trouwdatum. Reacties met vermelding van archiefnummer GJ0043, kunnen worden verzonden naar zoekplaatje@OudOmmen.nl.

Lees ook

Gebrek aan fatsoen of lamlendigheid?

Ingezonden brief OMMEN – Fee Klinkenberg stuurde de redactie van het Ommer Nieuws een e-mail …

Home / zoekplaatje van de week

zoekplaatje van de week

Van deze foto is alleen bekend dat het een jubilaris betreft en hij gemaakt is in 1965. Wie is deze persoon en om welk jubileum gaat het?

Reacties met vermelding van archiefnummer haw_58059 graag verzenden naar zoekplaatje@OudOmmen.nl, of deponeren in de brievenbus v/d stichting OudOmmen.nl: Hammerweg 10 in Ommen.

Lees ook

Gebrek aan fatsoen of lamlendigheid?

Ingezonden brief OMMEN – Fee Klinkenberg stuurde de redactie van het Ommer Nieuws een e-mail …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.