zoekplaatje van de week

  Met dank aan:
  – Bennie de Ruiter voor de informatie over het bruidspaar van het zoekplaatje in het Ommer Nieuws van 2 augustus 2017: “Dat zijn wij op 28 oktober 1966. Ik ben Albertus Hendrikus de Ruiter (Bennie) geboren te Dalfsen op 22-12-1936. Gehuwd met Maria Johanna Willemsen (Marietje) geboren te Ommen op 23- 03-1940. Jammer genoeg moet ik jullie mededelen dat mijn vrouw Marietje, na een ziekteperiode van 3 jaar, op 13-10-2016 op 76 jarige leeftijd is overleden te Hoonhorst gemeente Dalfsen.”

  – Willy Hultink-Arts voor de informatie over het bruidspaar van het zoekplaatje in het Ommer Nieuws van 19 juli 2017: “Op de foto, vermeld in het Ommer Nieuws van 19 juli jl. staan Jan Ramaker en Lenie Arts. Ze zijn gehuwd 5 oktober 1966.”

  De foto’s in deze rubriek worden aangeleverd door Taxi Steen. De Stichting OudOmmen.nl wil graag meer informatie over de bruidsparen, zoals o.a. de (volledige) namen en de (exacte) trouwdatum. Reacties met vermelding van archiefnummer GJ0043, kunnen worden verzonden naar zoekplaatje@OudOmmen.nl.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.