Home / zanggroep out of the blue zoekt tenor en

zanggroep out of the blue zoekt tenor en

Zo als bijna elk koor heeft ook “Out of the Blue” onderbezetting bij de mannen. Met name de stemgroep tenoren is onder bezet. Mannen met een stem in de hogere regionen zijn daarom zeer welkom vanaf donderdag 14 september.

Het is nu het moment om in te stappen en mee te gaan zingen. Het koor begint dit seizoen aan de voorbereidingen van een concert dat zal plaats vinden najaar 2018. Meer weten over “Out of the Blue” ga dan naar www.blueonline.nl of kijk op de Facebookpagina.

Lees ook

Programmavoorbereiding USV

NIEUWLEUSEN – Onder leiding van het nieuwe trainersduo Mathijs van Faassen en Theo van ’t …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.