Home / wijn and spijs avond voor world servants ommen

wijn and spijs avond voor world servants ommen

Gedurende de bijeenkomst kunnen twaalf wijnen geproefd worden, elke keer vergezeld van een deskundige toelichting. Het thema is ‘Onbekende rassen die verrassen’. Tussendoor zijn er bijpassende kleine gerechten en hapjes. De avond begint om 19.30 uur en eindigt om 21.30 uur.

De kosten zijn 30 euro per persoon. De opbrengst komt geheel ten goede aan het project van de World Servants Ommen. In de zomer van 2018 reizen de jongeren af naar Guatemala om daar in drie weken samen met andere jongeren uit Nederland aan een school te bouwen. Opgeven kan via de World Servants Ommen facebookpagina, via worldservantsommen@hotmail.com of via ds. Jelsma (851041) dsjelsma@pkn-ommen.nl.

Lees ook

Enthousiaste vrijwilligers gezocht

NIEUWLEUSEN – Met de start van het Talentenhus en de Ronding in Kulturhus de Spil …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.