Home / wie heeft een bed voor een nacht

wie heeft een bed voor een nacht

U weet van te voren wie bij u slaapt (man, vrouw, leeftijd enz.).Wanneer de mensen gefinisht zijn wordt u gebeld en gevraagd uw gast(en) op te halen. Mocht ophalen niet lukken, zorgt de stichting dat de mensen bij u thuis gebracht worden. Voor de overnachting en het eten betaalt de wandelaar een kleine vergoeding. Deze vergoeding komt ten goede aan de Afrikaloop en is op deze manier onderdeel van de totale opbrengst van de actie. Vorig jaar was dat ruim € 20.000,00. Wilt u meehelpen dan kunt u zich opgeven als gastgezin bij Elise van Lienen, elise.v.lienen@gmail.com 06-114 20 515. 

Lees ook

Gebrek aan fatsoen of lamlendigheid?

Ingezonden brief OMMEN – Fee Klinkenberg stuurde de redactie van het Ommer Nieuws een e-mail …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.