Home / urker mans formatie geeft zomerconcert in ommen

urker mans formatie geeft zomerconcert in ommen

De dertien zangers zingen in traditionele Urker kleding onder leiding van de gedreven dirigent Martin Mans. Aan het orgel en de vleugel zit jong talent Mark Brandwijk die een extra dimensie geeft aan de zang. Bijzonder aan deze formatie is dat de zangers ook solistisch aan bod komen waardoor hun unieke stemmen nog meer tot hun recht komen. Twee van hen bespelen bovendien, naast hun zang, een taragot en een altviool.

De mannen komen zingend in processie op en zetten de toon voor een avond ontspannen genieten van een gevarieerd programma. Aan het einde geeft Martin de concertbezoekers gelegenheid om op het podium mee te zingen met de toegift. Hieraan wordt massaal gehoor gegeven.

De Urker Mans Formatie is in 2012 met haar optredens begonnen. Een serie zomerconcerten en kerstconcerten staan elk jaar op het programma. De zomeravonden zijn luchtig van karakter en er is ruimte voor een vrolijke noot. De luisteraars worden aan het einde nog meer bij het optreden betrokken en uitgenodigd op het podium om mee te zingen met de toegift. De zangers hebben een jarenlange podiumervaring en zijn semi-professioneel of professioneel. Solistisch komen de zangers ook aan bod waarmee hun unieke stemmen nog meer tot hun recht komen. Vorige zomer traden ze op in Canada waar ze een goede indruk hebben achter gelaten. In het najaar gaan zij op hun tweede tournee.

Het optreden begint om 19.30 uur. De toegang bedraagt 17,50 euro. Reserveren: www.martinmans.nl of op de reserveerlijn: 06 – 25 39 19 03. Voorverkoop in Ommen: Evangelische Boekhandel De Fakkel, Varsenerpoort 5 Ommen.

Lezersactie
Lezers van Vechtdal Centraal krijgen op vertoon van dit artikel aan de kassa een korting van 5 euro en betalen 12,50 euro in plaats van 17,50 euro voor een kaart (maximaal 4 personen per bon). Voor online reserveringen geldt de actiecode: ON188.

Lees ook

Lampie

Kwikstaart   Vilsteren of Junne? Even checken. Juist, de temperatuur oplopend naar een graadje of …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.