twee dalfsenaren zongen in westminster abbey

    Vier keer in de Westminster Abbey en één keer in de Southwark Cathedral. Een belevenis in een kerk waar de hoogtepunten uit de wereldgeschiedenis samenvallen met de eredienst voor de allerhoogste God. Koningen, prinsen en prinsessen traden er in het huwelijk of werden er begraven, terwijl steevast een jongenskoor onderdeel was van de liturgie.

    Omdat het vaste jongenskoor van de Abbey vakantie heeft, werd het Kamper koor uitgenodigd dagelijks een uurtje in de middag in het Engels en het Latijn Bijbelteksten uit Psalm 11, 74, 80 en 83 en de Evangeliën te zingen in een volle kerk. Opnames en foto’s waren niet toegestaan tijdens de eredienst. Er mocht één officiële foto gemaakt worden, buiten de liturgie om. 21 Trebles tussen acht en twaalf deden mee met nog eens veertien oudere alten, tenoren en bassen.