Home / tempelman toernooi bij s v nieuwleusen

tempelman toernooi bij s v nieuwleusen

Zaterdag 19 augustus om 14.30 uur wordt de wedstrijd S.V. Nieuwleusen tegen O.Z.C. Ommen gespeeld. Op dinsdag 22 augustus om 19.00 uur is de wedstrijd Olympia‘28 tegen A.S.C. ’62. Zaterdag 26 augustus om 14.30 uur zijn de wedstrijden S.V. Nieuwleusen tegen A.S.C.’ 62 en Olympia ’28 tegen O.Z.C.

Wie een wedstrijd wint, krijgt drie punten, bij een gelijk spel krijgt ieder team één punt en wie de wedstrijd verliest krijgt geen punten. Ook krijgt een team een punt bij een doelpunt, met een maximum van twee punten per wedstrijd. Het toernooi wordt gesponsord door Aannemersbedrijf Tempelman uit Nieuwleusen.

Lees ook

Sociale Tuin Nieuwleusen ontvangt taart van D66

NIEUWLEUSEN – Als blijk van waardering voor de inzet van vrijwilligers geeft D66 Dalfsen jaarlijks …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.