Home / tante bertha kleinlugtenbeld geerts 100 jaar

tante bertha kleinlugtenbeld geerts 100 jaar

Tekst/foto: Evert Jan Goos

Afgelopen zondag werd Kleinlugtenbeld-Geerts ook al gebeld door Dorothy Oosting van het felicitatieprogramma van RTV Oost, die haar van harte feliciteerde en op verzoek haar favoriete liedje ‘Haar vaders zonneschijn’ van de Yellow Stars draaide. Locoburgemeester Van Leeuwen bracht namens de gemeente Dalfsen met zijn echtgenote de felicitaties over. Tante Bertha – zoals zij in de volksmond wordt genoemd – werd geboren in Oudleusen. Zij kwam uit een gezin van twaalf kinderen, van wie er nog drie leven in leven zijn. Met haar man – die op 57-jarige leeftijd al overleed – bracht zij ook twaalf kinderen groot. Helaas overleed vrij recentelijk een van haar zoons vrij plotseling. De eeuwelinge woont tot grote tevredenheid en nog geheel zelfstandig alweer 58 jaar op haar huidige adres aan de Vossersteeg in Ankum. “Haar gezondheid is nog redelijk goed te noemen en moeder is altijd goed gehumeurd”, aldus haar kinderen. Het feest werd ’s avonds met de familie in de Wiekelaar in Oudleusen gevierd.

Lees ook

Gemeente Dalfsen digitaal in gesprek met boeren

DALFSEN – De gemeente Dalfsen sprak door de jaren heen met verschillende groepen inwoners, ondernemers, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.