swingende jazznight bij huize den berg

  De opkomst was erg hoog en er moesten nog heel wat stoelen worden bijgeplaatst. De ambiance was ook perfect; een zwoele zomeravond in het Bouwhuis met geweldige jazz muziek.

  Tijdens het concert waren de oh’s en ah’s niet van de lucht. Iedereen zat te swingen op de stoelen. Anna Serierse had speciaal voor dit Landgoedconcert een band samengesteld met haar favoriete muzikanten, met wie ze in verschillende bezettingen al vaak heeft opgetreden. Het was een ware ‘all-star’ bezetting met muzikanten uit de top van de jongere generatie jazzmuzikanten in Nederland.

  Naast Anna Seriese speelden in de band: Caspar van Wijk (saxofoon), Dalfsenaar Tier Laarakker (contrabas), Durk Hijma (gitaar) en Roberto Pistolesi (drums). De nummers werden op een unieke manier vertolkt: klassieke jazz in een modern jasje.

  Er was ook veel ruimte voor improvisatie en interactie tussen de musici. Waarschijnlijk is dit het laatste concert die door de Stichting Landgoedconcerten Dalfsen werd georganiseerd. Een van de grote sponsoren heeft zich teruggetrokken, waardoor het steeds moeilijker wordt om avonden zoals deze te organiseren. Laten we hopen dat de Stichting nieuwe sponsoren kan vinden, om concerten zoals deze te kunnen blijven organiseren. De opkomst liet zien dat er genoeg animo voor is.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.