stuwzangers vilsteren in prima gezelschap tijdens boerenmarkt in vriezenveen

  Onder stralende weersomstandigheden konden de optredens en diverse acts worden opgevoerd. De Sgt. Wilson’s Army Band zorgde voor aanstekelijke nostalgische muziek uit de jaren 40 en 50! ‘Genieten geblazen’, aldus een Stuwzanger. Het koor de Stuwzangers had veel succes met onder meer The Fields of Athenry en het Duitse Capitano, Capitano. De diverse meezingers brachten het vele aanwezige publiek herhaaldelijk in beweging, onder leiding van dirigent Flip Jonkman uit Heino.

  De Boeren markt trok zeer veel bezoek. Af en toe was er geen doorkomen aan zo druk was het in de straten van Vriezenveen. Ook de modernisering van het agrarische bedrijf werd duidelijk gemaakt door de diverse nieuwe aanwezige tractoren in vergelijking met het oud nostalgische materieel .De agrarische sector was goed vertegenwoordigd.

  Donderdagavond vervolgt het Koor de Stuwzangers haar ‘Hoop op Zegen tour’ naar Camping de Koeksebelt in Ommen. Daar wordt opgetreden voor de Campinggasten. Drie optredens dus deze week. Een succesvolle voortzetting van de regiotour.

  www.destuwzangers.nl

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.