sportpark gerner spic en span na geslaagde klussendag

  Na een vrij korte zomerstop is het nieuwe voetbalseizoen inmiddels weer begonnen voor SV Dalfsen. De selectieteams zijn weer volop in training en komende week viert de vereniging het 75-jarig jubileum. Om hier een groot feest van te maken was een opschoonbeurt van het sportpark nodig.

  De doelpalen zijn geverfd, de netten zitten vast en de trofeeën in de prijzenkast zijn gepoetst. Daarnaast is opnieuw een aanwinst geplaatst op Sportpark Gerner. Nadat eerder dit jaar de tribune en het beachveld zijn aangelegd, kan de jongste jeugd zich voortaan vermaken op de heuse schommel voor de kantine.

  SV Dalfsen bedankt alle vrijwilligers en kijkt uit naar een fantastische jubileumweek en een hopelijk succesvol voetbalseizoen!

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.