Home / speciale kidsactie in het regionale openbaar vervoer

speciale kidsactie in het regionale openbaar vervoer

Op een speciale spaarkaart verzamelen de kinderen stempels en/of stickers bij elke OV-rit in de regionale bus en trein. Na vijf ritten is de spaarkaart vol en ontvangen ze een Spinner. Ook maken ze kans op andere leuke prijzen. De OV-actie duurt tot en met 31 oktober.

Ouders, grootouders, leraren en leiders van buitenschoolse opvang of sportverenigingen die samen met kinderen in het openbaar vervoer willen stappen, kunnen de speciale spaarkaarten gratis downloaden via www.ervaarhetov.nl/kidsactie. Kinderen ontvangen voor een volle kaart zo lang de voorraad strekt een Fidget Spinner. Ook maken ze kans op leuke prijzen zoals een aantal jaarabonnementen van de Okki en Quest Junior en toegangskaarten voor Wildlands Adventure Zoo Emmen, Dinoland Zwolle en Avontura Dronten.

Deze actie van Ervaar het OV is geldig in de bus in Overijssel (met uitzondering van Twente) en Flevoland (met uitzondering van Almere en Lelystad) of de trein van de Vechtdallijnen. Kijk voor meer informatie op www.ervaarhetov.nl/kidsactie.

Lees ook

Ook in Dalfsen waren de winkeliers de lockdown beu

DALFSEN – “Ondanks dat er al iets was uitgelekt, heb ik met enige spanning en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.