salonorkest spoom start seizoen met nieuwe dirigent

  20-jarig bestaan
  Het nieuwe seizoen voor Salonorkest Spoom begint met vier optredens in de maanden september en oktober, én met de viering van het 20-jarig bestaan van het orkest. Dit jubileum wordt op 30 september in De Trefkoele+ in Dalfsen gevierd, met onder andere oud-leden en oud-dirigenten. Bij het jubileumconcert, ’s middags van 15.00 tot 16.00 uur, is iedereen van harte welkom. Een mooie gelegenheid om eens kennis te maken met het orkest en de salon-muziek.

  Dansavonden, feesten en recepties
  Het eerste optreden in het nieuwe seizoen staat gepland voor 19 september bij woonzorgcentrum Myosotis in Kampen. Die avond wordt daar een dansavond voor cliënten georganiseerd, en verzorgt Spoom de muziek: van wals, foxtrot tot tango. Ook in oktober speelt Salonorkest Spoom een dansprogramma, dit keer in Steenwijk.

  Bonte Dinsdagavondtrein
  Voor bewoners van woonzorgcentra heeft Spoom een speciaal programma: de Bonte Dinsdagavondtrein. Dit muziekprogramma roept bij ouderen veel herkenning op en er wordt dan ook vaak gezellig meegezongen of meegeklapt. Woonzorgcentra of andere instellingen die belangstelling hebben voor De Bonte Dinsdagavondtrein, kunnen zich aanmelden via onderstaand telefoonnummer of via onze website.

  Spelen in Spoom?
  Spoom speelt salonmuziek uit de jaren 1900-1950: lichte en vrolijke muziek, om naar te luisteren of om op te dansen.Op dit moment is het orkest vooral op zoek naar violisten en een trompettist. Maar ook voor andere instrumenten is aanvulling welkom. Bij twijfel: kom gewoon eens een avond meespelen. Het orkest repeteert wekelijks op de dinsdagavond in De Trefkoele+ in Dalfsen.

  Meer weten?
  Bij Marlies van Lent, contactpersoon optredens van Spoom, kun je meer informatie opvragen. Zij is bereikbaar via 06 53573119. Maar ook via de website, www.salonorkestspoom.nl, of via e-mail, info@salonorkestspoom.nl, kun je contact leggen.