s v nieuwleusen viert jubileum met activiteiten voor iedereen

  Het begint op woensdagmiddag 30 augustus met een fietstocht langs historische plekken en feiten van S.V. Nieuwleusen. Opgeven voor de tocht van 40 kilometer kan via www.svnieuwleusen.nl/jubileum.

  ’s Avonds om 19.30 uur staat er wandelvoetbal voor 60-plussers op het programma. Opgave kan ook hier via www.svnieuwleusen.nl/jubileum. De avond wordt afgesloten met gezellige muziek van Aalt en Anja Westerman. De toegang is gratis.

  Op donderdagavond om 20:45 uur is de belangrijke WK-kwalificatiewedstrijd Frankrijk- Nederland te volgen op een groot scherm. De lokale DJ’s René en Dion zorgen voor de muziek.

  Vrijdagavond wordt er in het clubhuis een Sportcafé gehouden. De presentatoren Marcel Brasjen, Harry ter Wee, Paul Brinkman en Herman Vrieling verzorgen een verrassend programma, geïnspireerd door het TV – programma Bureau Sport. Er is onder andere een forum met de oud-trainers Jan Stoffer, Henk Willemsen, Jan Peter Jonkman en de huidige trainer David Leeuw.

  Op zaterdag is er de traditionele Open dag met de hele dag gezelligheid en vermaak. Om 10.00 uur staat er een training van Jong Oranje op het programma. Wanneer kinderen uit de groepen 1, 2 en 3 van de basisscholen zich op de Open Dag aanmelden voor Jong Oranje krijgen ze een mooie oranje bal en een echt S.V. Nieuwleusen voetbalshirt. Meer informatie is te vinden op www.svnieuwleusen.nl/jong-oranje.

  Om 12.30 uur begint het afscheidsduel van Rob Muller en Erwin Dijk, zij hebben zelf de teams samengesteld. Verder worden er de gehele dag bekerwedstrijden gespeeld met om 14.30 uur de wedstrijd S.V. Nieuwleusen tegen Be Quick’28.

  Speciaal in dit programma zijn de helikoptervluchten. Tickets zijn voor 42,50 euro te boeken via www.svnieuwleusen.nl/jubileum. De jubileumweek wordt afgesloten met een gezellige BBQ en om 19.00 uur een optreden van de Coldplay tribute The Scientists. Ook hier is de toegang gratis.

  De volgende activiteiten zijn alleen voor leden. Op donderdagavond kunnen de senioren en dames aan de bak. Om 19:00 uur kunnen ze meedoen aan de voetvalactiviteiten bubblevoetbal, levend tafelvoetbal en stropdasschieten. Vrijdag staat in het teken van de jeugd. Om 9.00 uur kunnen de D-, E- en F-pupillen zich uitleven op een voetbalspellencircuit. Om 11.00 uur zet de Nederlands kampioen kindergoochelen Magig John een verbazingwekkende show neer.

  De A-B- en C-junioren spelen ’s middags een groot FIFA 2017 toernooi 2vs2. Voor de meiden van A, B en C is er bubblevoetbal, levend tafelvoetbal en stropdasschieten.

  De leden kunnen zich opgeven voor deze activiteiten kan via www.svnieuwleusen.nl/jubileum.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.