Home / repair cafe hardenberg in de koppel

repair cafe hardenberg in de koppel

Voor de herfst aanbreekt, wil je graag het licht van je fiets in orde hebben. En hoewel fietslampjes met batterijen volop te koop zijn, is een dynamo nog steeds heel betrouwbaar én duurzaam. En weet je eigenlijk waarvoor die gereedschapjes in het bandenplaksetje dienen? Kortom, ondervind je problemen met het onderhoud van je fiets, grijp dan deze kans. Daarnaast is er, zoals altijd aandacht voor allerlei apparaten, meubilair en huisraad. Ditmaal is er echter geen hulp bij kledingherstel. Daarmee ben je volgende keer weer van harte welkom. En wat kost dit? Slechts een vrijwillige bijdrage voor het Repair Café Hardenberg. Kijk ook eens op de website, www.repaircafehardenberg.nl.

Repair Café Hardenberg vindt plaats op zaterdag 2 september tussen 13.00 en 15.30 uur in natuuractiviteitencentrum De Koppel, Vechtstraat 8 te Hardenberg.

Voor meer informatie tel. 0523-273388. De Koppel is ook een van de 5 Anjerpunten!

 

Lees ook

160 gratis cursussen

OMMEN – Fotograferen, programmeren of de online marketing van je eigen webwinkel professioneel aanpakken? Leden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.