Home / rabobank leden verdelen 100 000 euro in het vechtdal

rabobank leden verdelen 100 000 euro in het vechtdal

Versterk jullie buurt
Verenigingen en stichtingen met een buurtversterkend initiatief die klant zijn bij Rabobank Vaart en Vechtstreek kunnen meedoen met de Rabobank Coöperatie Weken #VVS. De circa 20.000 Rabobank leden bepalen vervolgens de verdeling van de € 100.000. Hoe meer stemmen, hoe hoger de financiële bijdrage om het initiatief te realiseren. Daarnaast heeft de ledenraad van de coöperatieve bank dit jaar ‘Noaberschap’ gekozen als thema. Aline Hofstee, ledenraadslid Rabobank Vaart en Vechtstreek: “Omzien naar elkaar is met een terugtrekkende overheid belangrijker dan ooit. We hopen daarom ook dit jaar weer leuke en vooral warme ideeën en buurtversterkende initiatieven binnen te krijgen van mensen die de buurt en het noaberschap een warm hart toe dragen.” Op donderdagavond 23 november wordt tijdens een feestelijk slotevent de financiële bijdrage bekendgemaakt.

Kick-off op 6 september
Wil je meer weten over de Rabobank Coöperatie Weken en de voorwaarden om deel te nemen? Kom dan op woensdagavond 6 september naar de kick-off in Theater de Stoomfabriek in Dalfsen. Klanten van Rabobank Vaart en Vechtstreek die onverhoopt de uitnodiging hebben gemist kunnen zich nog inschrijven voor de informatieavond via www.lokalebank.nl/vvs/voorlichtingsavond.

Lees ook

Rick Evers: Kijk, dit moet je elke dag thuis doen

De mondhygieniëste, die op de website van de praktijk werd voorgesteld als preventie assistente, vroeg …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.