Home / prachtige winnaars kids voice of ommen

prachtige winnaars kids voice of ommen

Oefenen met de muziek was er op het podium niet meer bij. Het ging gelijk om het egje. Het begin is al goed maar naarmate de middag vorderde werden de optreden mooier en de zenuwen minder. Terecht ook dat Noor uiteindelijk door de jury als winnaar werd aangewezen. Zij ontving een bos bloemen en een waardebon van Intertoys Ommen.

Op het Vrijthof is de kleedjesmarkt aan de gang. Het is gelijk vanaf 8.00 uur druk. Vier rijen van 20 zegt Geanne van de kidscommissie. En dan zitten er ook nog wat omheen waar we eigenlijk geen plek meer voor hadden. Mooi om te zien. Lekker in het zonnetje. Iedereen blij! Blije gezichten ook op de Markt waar Vechtdal Events een 13 meter hoge klimwand heeft geplaatst. Ruim 100 kinderen worden door Jitske veilig naar boven en weer naar beneden begeleid. In het centrum verder allerlei spelen en spelletjes. Met en zonder stekker, met en zonder baterijen en of beeldscherm. Ouders hadden echt geen kind aan hun kroost.

Dat het bij de “grote” Voice of Ommen spannend zou worden was van tevoren al voorspeld. De twee voorrondes bij café de Herberg had dat al wel uitgewezen. Eigenlijk was er geen favoriet. Dus een finale met 10 gelijkwaardige kandidaten. Vandaar ook dat Anouk Beumer misschien zelf nog wel het meest werd verrast, toen ze door juryleden Rob Schuil, Anja Dalhuisen en Jord Brinkhuis als winnaar werd aangewezen. Zij ging het podium af met de cheque van € 250 euro en een mogelijk optreden op het podia van het Festival op de Vecht en TV Oost jubileumtour later deze zomer. Ommen sloot de dag af met de snelste en misschien wel de beste feestband van Nederland. Melrose speelde de wolken uit de hemel en zo werd het ondanks de mindere weersvoorspelling voor de avond een daverend feest.

Ging de reis met de kinderen afgelopen woensdag al terug in de tijd, deze week doet de Ommer Bissingh er nog een schepje boven op. De Hanzedag staat op het programma en dat betekent dat het evenement meer dan 300 jaar terug in de tijd gaat. Bijzondere levende taferelen en voorstellingen, schietdemonstraties, historische artiesten, riddershows en ook komen de jongste bezoekers weer volop aan hun trekken. ’s Avonds wordt de dag afgesloten met een show van RadioN. Zij brengen onder andere Jannes en Harten10 op het podium. Het kerkplein wordt gevuld met de plaatjes van DJ Eric Witteveen.

Meer hierover en voor alle andere informatie kijk je op www.mmerbissingh.nl.

Lees ook

Het Boek van de Week

Het is vijftig jaar geleden dat de eerste Pluk verscheen. Aanvankelijk als feuilleton in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.