poll de docu van jesse klaver

  Sommige politici vonden dat dit een campagnespot is, die werd gefinancierd met publiek geld. PVV-kamerlid Fleur Agema en Thierry Baudet van Forum voor Democratie twijfelen over de objectiviteit van de Nederlandse Publieke Omroep. In een verklaring zei de omroep scherpe voorwaarden te hebben gesteld aan de documentairemaker. Deze werd namelijk niet betrokken bij het montageproces. Daarnaast verklaarde BNNVARA dat er geen twijfel mag ontstaan over haar onafhankelijkheid en besloten ze om ‘Jesse’ niet uit te zenden.

  GroenLinks betreurde de beslissing van BNNVARA om de uitzending niet door te laten gaan. Dit omdat BNNVARA zelf de opdracht zou hebben gegeven om de documentaire te produceren. Mag de NPO documentaires over politici uitzenden? Of is dit gevaarlijk gebied als het gaat om objectiviteit? Wij vragen af hoe u erover denkt.

  [poll id=203]

  Pretstudies
  Vorige week vroegen wij onze lezers of studies waar later moeilijk een baan mee te vinden is beter afgeschaft kunnen worden. Zou u als ouder ingrijpen wanneer uw kind voor een ‘pretstudie’ kiest? Of mag uw kind het zelf bepalen, zolang hij/zij het maar leuk vindt?

  De meerderheid van onze lezers gaf aan ‘voor’ het afschaffen van pretstudies te zijn. Met 72,3% zien de meeste lezers opleidingen als vrijetijdsmanagement, antropologie, filosofie en kunstgeschiedenis verdwijnen.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.