plezier op blauwe bogen dagen

  In de ‘groene parel aan de Overijsselse Vecht’ zag men afgelopen vrijdag oude ambachten in actie. Er werden oude tractoren bewonderd en bezoekers konden op deze tweede Blauwe Bogen Dag allerlei streekproducten proeven en kopen. Dalfsen als ‘groenste kleinste stad’ van Europa deed dus vroegere tijden herleven door de markt het thema ‘Ambachten en streekproducten’ mee te geven.

  De organisatie, die bestaat uit leden van Ondernemend Dalfsen, had in samenwerking met Apeldoorn 2000 ook, zoals ieder jaar, een Kinder- en Volwassenrommelmarkt en braderie georganiseerd. Het was net als op de 28ste mooi weer en de aanwezigheid van oldtimers van Classic Cars toen, waren een groot succes. Sommige kinderen mochten een rondje mee in een wel heel bijzondere auto en dat vonden ze geweldig.

  De laatste Blauwe Bogen Dag op vrijdag 11 augustus heeft als thema: Fun en kids. “Dit is een gezellige kinderdag en we organiseren dan: Dalfsen got talent!”, zegt de organisatie, “We hopen dat talentjes zich nu melden.” Dalfsen got talent is bedoeld voor kinderen / jongeren tot en met achttien jaar. Ook kinderen en jongeren van buiten Dalfsen mogen meedoen. Opgave Dalfsen got talent: Brasserie VII Deugden, Prinsenstraat 2 of Kuima, De Vesting 23 Dalfsen, T. 0529 470 670.

  Foto: Mariska Kloppenburg

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.