o z c ommen wint tempelman toernooi

  Dinsdag 22 augustus hebben A.S.C’62 uit Dalfsen en Olympia’28 uit Hasselt met 1-1 gelijkgespeeld. Vlak voor rust kwam Olympia’ 28 op voorsprong door een doelpunt van Danny Kronenberg. Na twintig minuten spelen in de tweede helft scoorde Jorn Drost de gelijkmaker. Zaterdag 19 augustus verloor S.V. Nieuwleusen de eerste wedstrijd met 0-1 van O.Z.C. uit Ommen. Tom Kok scoorde na twintig minuten spelen het enige doelpunt van de wedstrijd.

  De eindstand is als volgt:
  1. O.Z.C 3-9
  2. A.S.’62 1-2 3-6
  3. Olympia’28 3-3
  4. S.V. Nieuwleusen 3-0

  Het toernooi wordt gesponsord door Aannemersbedrijf Tempelman uit Nieuwleusen.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.