nog een paar plekken vrij op dalfser voetbalquiz

    De presentatie van de quiz is in handen van Gertjan Verbeek, voormalig trainer van onder andere Feyenoord, AZ en onlangs nog VfL Bochum. Hij presenteert samen met Tom Wildvank, oud-speler van Dalfsen 1 en in het verleden werkzaam als journalist van Voetbal International.

    De tent is op 31 augustus geopend vanaf 18.30 uur, waarna de VoetbalQuiz start om 19.00 uur. Deelname is geheel gratis. Meedoen kan in teams van minimaal één en maximaal vier personen. Vanaf 20.45 uur is het WK-kwalificatieduel Frankrijk – Nederland live te zien op groot scherm.

    Aanmelden voor de Dalfser VoetbalQuiz kan nog via het formulier. Reeds ingeschreven teams hebben dinsdagochtend een mail gehad met de nodige informatie en een lijst van de deelnemende teams.