nieuwe cursus leefstijltraining bij kontrast

  Het doel van de cursus is mensen weer in staat te stellen de regie terug te krijgen over de gezondheid van hun lichaam. Controle krijgen over gewicht, spiermassa weer op peil brengen, vetmassa verminderen, het aanpassen van het eetpatroon en hierdoor weer volop energie te krijgen in het dagelijks leven.

  Alle deelnemers ontvangen een cursushandleiding met alle informatie, trainingen, metingen en voor iedere cursusdag een stukje educatie. De deelnemers komen éénmaal per week samen trainen en daarnaast wordt er nog een keer getraind in Kontrast. Verschillende beweegactiviteiten binnen Kontrast komen aan bod. Daarnaast dient er ook voldoende lichaamsbeweging te zijn buiten Kontrast. Dit wordt gemeten met een activity watch, welke door Kontrast wordt verstrekt. Door koppeling van verschillende beweeg- en voedingsapps aan de individuele deelnemer worden de deelnemers continu op afstand gecoacht. De cursus start en eindigt met metingen van bloeddruk, conditie en een lichaamsanalyse op de Body Analyser, zodat de verschillen in de 12 weken cursus zichtbaar worden.

  De cursus start dinsdag 12 september iedere dinsdag van 19.00 tot 20.30 uur. Opgeven kan tot 3 september.

  Voor meer informatie en opgave kan men terecht bij Kontrast via 0529-434447.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.