Home / mirthe vermaakt zich op bissingh kidsdag

mirthe vermaakt zich op bissingh kidsdag

Op de foto: Myrthe – Auteur: Gea Slotman 

Op de Markt – waar speelgoed klaar stond uit de tijd dat er nog nergens een stekker aan zat of batterijen in hoefden – vermaakten Mirthe en Luuc zich prima. Met een teiltje water, oude emaillen bekers en een afwasborstel was het heerlijk weer om met water te spelen. Sabine: “Ik ben een Ommer van oorsprong en woon nu met mijn gezin in Lutten. Maar we zijn nog wel veel in Ommen te vinden. Vandaag ben ik voor de gezelligheid een dagje bij mijn ouders en gaan we naar de Ommer Bissingh. We gaan elke Bissinghwoensdag wel. Vorige week was het ook heel gezellig, op de boerendag. Het vernieuwde centrum is mooi. Qua veiligheid mogen ze nog wel wat verbeteren. Als je rustig op een terrasje zit, moet je de kinderen – in verband met motorverkeer – wel goed in de gaten houden. Dat is jammer: ze kunnen het beter autoluw maken. Maar verder: de opzet van de Ommer Bissingh is erg leuk hoor.”

Lees ook

Gemeente Dalfsen digitaal in gesprek met boeren

DALFSEN – De gemeente Dalfsen sprak door de jaren heen met verschillende groepen inwoners, ondernemers, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.