leerlingen sint bernardus en de kardoen geslaagd voor ehbo cursus

  Onder leiding van instructrice mevrouw Ekkel en de groepsleerkrachten hebben de leerlingen van beide scholen tien middagen theorielessen gevolgd en verschillende EHBO-vaardigheden geoefend in de praktijklessen.

  Op donderdagmiddag 22 juni was de ‘examenmiddag’ voor de leerlingen van RKBS Sint Bernardus en op vrijdagmiddag 30 juni was de ‘examenmiddag’ voor de leerlingen van CBS De Kardoen. De leerlingen mochten op deze middagen laten zien dat ze de geoefende EHBO-vaardigheden beheersten. Alle leerlingen van beide scholen zijn geslaagd voor hun bewijs van deelname aan de EHBO-cursus. Van harte gefeliciteerd allemaal! De EHBO-cursus ‘EHBO leer je zo!’ is een EHBO-cursus van Het Nederlandse Rode Kruis voor de leerlingen van het basisonderwijs.

  Rode Kruis Ommen promoot deze EHBO-cursus op de basisscholen binnen de gemeente Ommen. De cursus bestaat uit tien gecombineerde theorie- en praktijklessen en wordt gegeven door een Rode Kruis medewerker in samenwerking met de groepsleerkracht. De cursus is kosteloos voor de basisscholen. Heeft uw school ook belangstelling voor de EHBO-cursus, neem dan contact op met Gerrit Kreeft, coördinator EHBO en basisonderwijs van Rode Kruis Ommen, e-mail : gerrit-kreeft@telfort.nl 

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.