Home / kindermuzikant dirk scheele naar bostheater in ommen

kindermuzikant dirk scheele naar bostheater in ommen

Tekst: Willem Lampe

De kinderen beleven met Dirk de ene na het andere fantastische avontuur. Ze gaan op stap met de auto, de trein en zelfs met het vliegtuig. In het kielzog van Dirk komen ze terecht in een donker woud, op een woeste zee, in een vriendelijke kinderboerderij, in koude, hoge bergen en verre, vreemde landen en ontmoeten dolfijnen, olifanten en leeuwen.

Natuurlijk wordt er volop muziek gemaakt. Samen met de kinderen formeert Dirk een heuse rockband en zelfs een echt klassiek orkest. Je gitaar of trommel vergeten? Ai, jammer, jammer, jammer. Maar geen nood. Dirk weet raad! Wist je dat je ook muziek kan maken met bijvoorbeeld de rits van je jas? Nee hè. Nou, let maar eens op!

Het wordt weer een voorstelling voor iedereen, jong en oud. Een actief meedoe-liedjes-popconcert voor de allerkleinsten vanaf twee jaar. Met veel liedjes uit zijn populaire televisieserie ‘Op stap met Dirk Scheele’, welke dagelijks wordt uitgezonden door Nickelodeon. Natuurlijk ontbreekt ook ‘Het insmeerlied’ niet, een nummer dat Dirk speciaal schreef voor de campagne ‘Veilig Zonnen’ van het KWF. Dirk komt met een heilige missie naar Ommen. Samen met de kinderen wil hij een swingende rockband formeren en muziek maken met echt zomerfruit. Hoe hij dat voor elkaar denkt te krijgen? Tja…, laat dat maar aan de fantasierijke kinderheld over. Ouders, draag even de zorg voor het kroost over aan ome Dirk en ga met je koters uit de plaat in het bostheater!

Wie de moeite neemt kaartjes in de voorverkoop aan te schaffen wordt financieel beloond en is maar zes euro per persoon kwijt, en dat is vier euro goedkoper dan ’s middags aan de kassa.

Notitiewerk voor de agenda: zondag 13 augustus, aanvang 15.00 uur. Het theater is vanaf half drie geopend. Er kan in de nabijheid van het amfitheater worden geparkeerd. Bereikbaar via de ingang van recreatiepark Besthmenerberg. De route naar het amfitheater is met padwijzers aangegeven. Tot dan! Zie www.bostheaterommen.nl.

Lees ook

70 jaar Molukkers in Ommen (1)

OMMEN – Dit jaar maart was het precies 70 jaar geleden dat in Rotterdam de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.