kinderen bouwen piratendorp op spelweek ommen

  Op het zonovergoten veld naast multifunctioneel centrum De Carrousel begint maandag 28 augustus de Spelweek Ommen. Naast het traditionele hutten bouwen gaan de kinderen spelen in het bos, doen een vossenjacht, gaan schetteren, schreeuwen en zingen op de playbackshow en natuurlijk staat ook de hit ‘broodjes bakken’ op het programma.

  Een ander hoogtepunt is de kwartjesmarkt op woensdagavond, ditmaal omgeturnd tot piratenmarkt, waar kinderen hun overtollige speelgoed kunnen slijten. Vrijdag is de afsluiter en gaan alle hutten op een stapel, die onder toezicht van de brandweer in de fik wordt gestoken.

  Na een weekje vrolijke drukte is het vanaf dan gebeurd met de vrolijke klanken van K3, kabouter Plop en andere kinderhelden. Het weekje vertier voordat de basisscholieren de deuren weer openen zit er dan op.

  Iedereen is welkom. Wie een dagje niet kan, geen probleem, er zijn dag- en weekkaarten te koop. Zie voor meer info en foto’s: www.spelweek-ommen.nl.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.