imminkhoeve organiseert wandeltocht vanuit lemele

  Een aantal jaren geleden organiseerde de stichting deze tocht onder de naam Blauwe Bogentocht in Dalfsen, om net als nu de baten ten goede te laten komen van Hotel de Imminkhoeve, een vakantieverblijf voor onze beperkte medemens. Om de wandelaar ook een kijkje te kunnen geven op de vakantielocatie zelf is in 2016 de start en finish uitgeweken naar Lemele, waar de Imminkhoeve is gevestigd.

  De organisatie laat weten: “Lemele is een dorp aan de voet van de Lemeler- en Archemerberg met in zijn directe omgeving de Regge. Dit gebied is zeer in trek bij vakantieminnend Nederland. Wij ontvangen u graag op 16 en 17 september in Lemele. Naast de bewegwijzerde route ontvangt u bij inschrijving een beschreven route. Bij terugkomst kunt u genieten van een heerlijke kom soep. Bovendien ontvangt u een Imminkhoeve knuffel.

  De afstanden van de verschillende routes zijn: 30,20,13, 10 en 5 km. De laatste route is ook per rolstoel goed toegankelijk. Voor de starttijden verwijzen wij u naar onze site of als u liever even persoonlijk contact wilt dan kunt u ons ook bellen op het volgende nummer: 06 54348412 of e-mail: gert@siffels.nl. Opgave voor deze wandeltocht is niet verplicht.

  De kosten voor deze wandeltocht zijn: € 6,00 p.p. dit is incl. de kom soep en de traktatie na afloop. Leden van de KWBN krijgen € 1,00 korting. Rolstoelgebruikers betalen € 3,00 p.p. Bent u begeleidende van een rolstoelgebruiker dan loopt u gratis mee met deze tocht. Kinderen tot 12 jaar en onder begeleiding van een betalende oudere mogen gratis mee.

  Natuurlijk is het voor uw trouwe viervoeter heerlijk om mee te kunnen wandelen mits deze is aangelijnd. Deze tocht is ook geschikt voor Nordic Walkers. Voor de langere afstanden dient u een wat meer geoefende wandelaar te zijn. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de nabijheid van de startlocatie. Komt u met de trein dan komen wij u middels een pendeldienst gratis ophalen vanaf station Ommen en brengen u na afloop van uw wandeling ook weer gratis terug naar het station.

  Wij ontvangen u graag op zaterdag 16 en zondag 17 september voor een prachtige wandeltocht in Lemele.”

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.