Home / hoge zonnebloem bij basisschool ommerkanaal

hoge zonnebloem bij basisschool ommerkanaal

De kippen hebben, net als de kinderen, vakantie en zijn op een logeeradres. De buurman van de school Henk Veldhuis, inmiddels de 80 al ruim gepasseerd, maar nog dagelijks in zijn moestuin en kas te vinden, kweekte een aantal zonnebloemzaden op, die bij de school naast de schoolmoestuin geplant zijn. Een van deze zonnebloemen is ruim drie meter hoog! Helaas zien de kinderen daar nu niets van. Als de bloemen uitgebloeid zijn, gaan de zaden natuurlijk naar de kippen, die daar dol op zijn.

Lees ook

Gemeente Dalfsen digitaal in gesprek met boeren

DALFSEN – De gemeente Dalfsen sprak door de jaren heen met verschillende groepen inwoners, ondernemers, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.