Home / handbalteam morrenhof jansen dalfsen volop in training

handbalteam morrenhof jansen dalfsen volop in training

Een nederlaag tegen Oldenburg was te verwachten en was zeker geen schande. De hoogte van het verlies (44-22) en het eigen spel zullen voldoende motivatie zijn om er de komende week tijdens de trainingen weer volop tegenaan te gaan.

Eind deze week staan twee oefenwedstrijden gepland tegen de Franse topploeg Le Havre, de nieuwe club van oud-Dalfsen speelster Esther Schop. In de eigen Trefkoele+ in Dalfsen kunnen de dames dan laten zien waar een extra week voorbereiding toe kan leiden. De aanvang van wedstrijd van vrijdag is om 19.00 uur, de tweede wedstrijd op zondag begint om 12.00 uur.

Lees ook

Verras een mantelzorger

DALFSEN – Tijdens de landelijke Dag van de Mantelzorg op 10 november worden zo’n 500 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.