gezocht burgers die mee gaan om de petitie van hoog overijssel aan te bieden

  “Willen we indruk maken dan zullen we ons met z’n allen moeten laten zien en laten horen. We hebben nu nog een kans om de stilte en rust te behouden. Op 12 september willen we met zoveel mogelijk mensen op het Binnenhof in Den Haag laten horen waar we voor staan. Met het aanbieden van de petitie vragen we de politici zich in te spannen voor onze zaak en Kamervragen te stellen”, aldus het actiecomité.

  Wie mee wil, kan zich aanmelden via info@wimduteweerd.nl, de penningmeester van het Plaatselijk Belang dorp Dalfsen. De belangenvereniging Plaatselijk Belang dorp Dalfsen coördineert deze actie voor de inwoners van de gemeente Dalfsen en omgeving. Kosten voor het vervoer per trein zijn voor eigen rekening en zullen rond de 8 euro per persoon liggen. Inwoners uit Dalfsen die nog geen lid zijn van het Plaatselijk Belang dorp Dalfsen, en zich aanmelden als lid, mogen voor 4 euro mee. De groep reist per trein en vertrekt ’s morgens na de spits en is tegen het eind van de middag weer terug. Voor een groepskaart bij de NS kan gereisd worden in groepen van tien personen. Vertrek vanaf station Dalfsen. Daarvoor is het nodig om uw naam en geboortedatum op te geven. Graag deze ook doorgeven bij de opgave. Opgeven kan tot vrijdag 1 september. Verdere informatie ontvangt men per mail na 1 september.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.