Home / gezellige boerenmarkt bij hoeve bosman in de krim

gezellige boerenmarkt bij hoeve bosman in de krim

Familie Bosman organiseert al sinds jaar en dag deze gezellige boerenmarkt op de derde woensdag in augustus. Erna Bosman: ‘Woensdag 16 augustus is het weer zover, dan stellen wij ons erf open voor bezoekers. Dit jaar hebben wij ook iets speciaals naar De Krim gehaald, namelijk de kookworkshop Overheerlijk van Provincie Overijssel. Mensen worden uitgedaagd tijdens deze workshop om met echte streekproducten een heerlijke salade of soep te maken. Iedereen kan hieraan gratis deelnemen tussen 15.00 en 17.00 uur.’

Onder begeleiding van een smaakexpert wordt een heerlijke soep of salade gemaakt. Dit jaar is er op bepaalde tijden een honden behendigheid -show. Opleidingscentrum & hondenschool Happy Tails uit Beerzeveld komt laten zien wat je samen met je hond allemaal kunt leren. Ook mag je ze van alles vragen. De voerleverancier CAV Den Ham komt met een stand en laten zien welke voer en brok er wordt gemaakt voor de dieren. Voor de kinderen is er van alles te doen. Dit jaar wordt de knuffelhoek weer in gebruik genomen. Kinderen kunnen zich ook laten schminken, een huifkartochtje maken een springtouw draaien, wilgentenen vlechten of samen met de pottenbakster en potje bakken.’

Voor de nodige entertainment zorgen mannenkoor de Pierewaaiers en vrouwenkoor Tiedt zat.

Ook aan de inwendige mens wordt gedacht. Er wordt paling en makreel gerookt, pannenkoeken en heerlijke runder hamburgers gebakken en er is huisgemaakte soep. Iedereen is van harte welkom op 16 augustus bij Hoeve Bosman aan de Posthoornweg 38 in de Krim. De toegang is gratis en komt u toch met de auto dan kost parkeren € 2,00.

Meer informatie www.hoevebosman.nl. Opgeven voor de kookworkshop kan via www.overheerlijk.nu. Doe dit snel, want vol is vol! 

Lees ook

Nieuw samenspel door Goed Goan en inwonerbetrokkenheid

Speerpunt van de raad in visie en beleid verwoord DALFSEN – De samenleving verandert en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.