Home / gertjan verbeek presenteert voetbalquiz bij sv dalfsen

gertjan verbeek presenteert voetbalquiz bij sv dalfsen

De presentatie van de quiz is in handen van Gertjan Verbeek, voormalig trainer van onder andere Feyenoord, AZ en onlangs nog VfL Bochum. Hij presenteert samen met Tom Wildvank, oud-speler van Dalfsen 1 en in het verleden werkzaam als journalist van Voetbal International.

De tent is op 31 augustus geopend vanaf 18.30 uur, waarna de VoetbalQuiz start om 19.00 uur. Deelname is geheel gratis. Meedoen kan in teams van minimaal één en maximaal vier personen. Wil je zeker zijn van deelname? Meld je dan aan via het inschrijfformulier. VOL = VOL!

De Dalfser VoetbalQuiz is mede mogelijk gemaakt dankzij een bijdrage van de Vrienden van SV Dalfsen. De jubileumcommissie wil het bestuur van de VvSVD en alle leden hartelijk danken voor deze ondersteuning.

Lees ook

De Carrousel heeft nieuw seizoensprogramma, in de hoop op betere tijden

OMMEN – Theater De Carrousel in Ommen waagt het erop: het theater heeft een nieuw …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.