gertjan verbeek presenteert voetbalquiz bij sv dalfsen

  De presentatie van de quiz is in handen van Gertjan Verbeek, voormalig trainer van onder andere Feyenoord, AZ en onlangs nog VfL Bochum. Hij presenteert samen met Tom Wildvank, oud-speler van Dalfsen 1 en in het verleden werkzaam als journalist van Voetbal International.

  De tent is op 31 augustus geopend vanaf 18.30 uur, waarna de VoetbalQuiz start om 19.00 uur. Deelname is geheel gratis. Meedoen kan in teams van minimaal één en maximaal vier personen. Wil je zeker zijn van deelname? Meld je dan aan via het inschrijfformulier. VOL = VOL!

  De Dalfser VoetbalQuiz is mede mogelijk gemaakt dankzij een bijdrage van de Vrienden van SV Dalfsen. De jubileumcommissie wil het bestuur van de VvSVD en alle leden hartelijk danken voor deze ondersteuning.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.