gemeentesecretaris dennenberg naar waterschap vallei en veluwe

  Op 1 juli 2013 is Leonie Dennenberg (43) gestart als gemeentesecretaris van de gemeente Ommen. Daarnaast is ze sinds juni 2014 lid van de tweehoofdige directie van de Bestuursdienst Ommen-Hardenberg. Dit is de ambtelijke organisatie van de gemeenten Ommen en Hardenberg. Binnen de Veiligheidsregio IJsselland is Leonie op dit moment Coördinerend Secretaris voor Bevolkingszorg en lid van de Veiligheidsdirectie.
  Op 16 oktober 2017 start Leonie in haar nieuwe functie als directeur watersysteem en waterveiligheid bij waterschap Vallei en Veluwe. Dit waterschap is actief in 37 gemeenten in Gelderland en Utrecht.

  Leonie Dennenberg: “Na 18 jaar voor gemeenten te hebben gewerkt, wil ik mijn blik te verbreden en een nieuwe uitdaging aangaan. Die uitdaging heb ik gevonden bij Waterschap Vallei en Veluwe. Ik kijk terug op een mooie en enerverende tijd bij de gemeente Ommen. Ik ben dankbaar voor de kansen die ik heb gekregen binnen de gemeente Ommen en de Bestuursdienst Ommen-Hardenberg, en de plezierige samenwerking met bestuurders en collega’s.”

  Loco-burgemeester Ko Scheele van de gemeente Ommen vindt het jammer dat Leonie Dennenberg vertrekt. “We kennen Leonie als een hele enthousiaste, vrolijke én deskundige gemeentesecretaris. We zullen haar zeker missen en vinden het ontzettend jammer dat ze nu vertrekt. Maar natuurlijk gunnen we haar het allerbeste. We wensen haar heel veel succes met haar nieuwe uitdaging.”

  Het vertrek van Leonie betekent dat functie van gemeentesecretaris/algemeen directeur opnieuw wordt ingevuld. Dit wordt na de zomervakantie opgepakt.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.