Home / gemeenteleden en parochianen organiseren een ontmoetingsavond

gemeenteleden en parochianen organiseren een ontmoetingsavond

Op de avond wordt er samen gegeten. Dit omdat samen eten verbindt. Er wordt gekookt met de smaak van ‘vrogger’.  Ieder (die in de gelegenheid is) neemt een pannetje mee met een succesrecept uit eigen familie of iets dat je in je jeugd heel erg lekker vond, of waaraan je een speciale herinnering hebt. Maar ook gerechten uit andere culturen komen op tafel. De mensen van Vluchtelingewerk Dalfsen nodigen hun cliënten uit.

Kun of wil je niets maken; ook niet erg, want je bent welkom om aan te schuiven. En plaats aan tafel is er ook voor jou, want er is ‘plexat’ in de grote ontmoetingshal van de Brugkerk. U bent van harte uitgenodigd om aan te shuiven. Noteer de datum maar in de agenda!

Geef uw naam door als deelnemer en / of koker! Bel naar Riky Harink: 371783 of Jenneke van Doesburg: 06-221 789 97. Is vervoer een probleem? Bel Riky Harink: 371783 (Lemelerveld) of Bennie Dijk: 331471 (Lemele)

Lees ook

PvdA Ommen, klaar voor de toekomst

OMMEN – Het verkiezingsprogramma is klaar, de kandidaten zijn bekend: PvdA Ommen is klaar voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.