gemeente dalfsen organiseert democratiespel

  Raadsleden van de gemeenteraad van Dalfsen, Janine Schiphorst – Kijk in de Vegte (CDA) en Gerrit Jan Veldhuis (VVD) zijn bij het spel aanwezig om ondersteuning te geven aan de deelnemers. Ook is er na afloop volop gelegenheid om met hen te praten over hoe het is om politiek actief te zijn. Een moderator van ProDemos, Huis voor democratie en rechtsstaat, begeleidt het Democratiespel.

  Zelf politiek ervaren
  De provincie Overijssel, de gemeente Dalfsen en ProDemos vinden het belangrijk om (jonge) inwoners meer te betrekken bij de democratie en hen zelf te laten ervaren hoe politieke beslissingen worden genomen. Het Democratiespel in Dalfsen vindt plaats op zaterdag 9 september, van 10.00 tot 12.00 uur. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij de griffie van de gemeenteraad via griffie@dalfsen.nl
  Meer informatie is te vinden via www.overijsseldoetmee.nl/democratiespel.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.