gap 55 tennistoernooi weer succesvol verlopen

  De 55- en 65 plussers in de speelsterkte 5,6,7 en 8 hadden er wederom zin in. 90 inschrijvingen is een behoorlijke opkomst voor de organiserende tennisvereniging Nieuwleusen. De organisatie was hier dan ook zeer content mee. Onder ideale weersomstandigheden, zonder een spatje regen en met veel zon, werd er dagelijks vanaf 16.00 uur gespeeld. Wedstrijdleider Gerda Mulder kon 105 partijen inplannen voor de gehele week. Een overzichtelijk aantal.

  Gezelligheid was troef op en rond de banen van de tennisvereniging en de deelnemers, waarvan de meeste elkaar al jaren op dit toernooi tegenkomen, genoten zoals zij dit ook de afgelopen jaren hebben gedaan. Gedurende de afgelopen week werden er 94 partijen in de diverse poules afgewerkt en waren de halve finales allemaal al op de vrijdagavond al gespeeld. De laatste halve finale partij kwam om ca. 23.30 uur van de baan.

  Zaterdagmiddag werden een 11-tal finales gespeeld en er waren zeker ook een aantal verrassende winnaars. In de Heren dubbel 6 55+ categorie werden Jitse ter Schuur en Gerrit Zweers uit Zwolle verrassend eerste door de favorieten Frits Maas en Ger Meines uit Leek in 3 spannende sets te verslaan. In het Gemengd dubbel 5 55+ werd de gelegenheidscombinatie Fenna Eefting/ Luuk van de Kleij winnaar. Dat was niet echt een verrassing. Zij waren net iets te sterk voor het uit Dalfsen komende koppel Johan Broeks en Agnes Reimert.

  Er was een grote groep deelnemers uit Dalfsen en zij gingen met een behoorlijk aantal 1e en 2e prijzen terug naar huis. Overige winnaars kwamen o.a. uit Meppel, Zwolle, Enschede en Zuidwolde en ook van de organiserende vereniging zelf waren er een 5-tal winnende koppels.
  Een opvallend winnend koppel in de HD8 55+ was Evert Mulder/Dick Sellis van de Tennis vereniging Nieuwleusen. Heel sterk in de afsluitende finale in hun categorie.

  In de Herendubbel 7 55+ categorie was de winst ook voor een gelegenheidscombinatie namelijk Koop Krul/Willem van der Rest. In de Gemengd dubbel 7 55+ ging de winst naar het al jaren in de zelfde samenstelling spelende team Harry Been/Joke van der Veen.

  Namens Het Bestuur van de Tennisvereniging bedankte Bas van Eijsden de diverse commissies voor het geleverde werk en hij had een speciaal dankwoord voor hoofdsponsor Gerard en Hennie de Boer van GAP International Pipeline Projects en onderstreepte dit met een fraaie bos bloemen voor Hennie de Boer. Ook voor de 18e keer zal het bedrijf weer als sponsor optreden. Dat een dergelijke lange periode van samenwerking tussen tennisvereniging en de GAP bedrijven beiden goed bevalt moge wel duidelijk zijn. De tennisvereniging is ook zeker trots op dit feit.

  Voor 2018 staat het toernooi wederom in week 34 gepland en hoopt de organisatiecommissie weer op veel deelnemers. Na de prijsuitreiking bleven de diverse deelnemers nog gezellig nazitten en daarna toog een ieder met of zonder prijs voldaan naar huis.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.