foto expositie voorleesexpress overijssel in gemeentehuis ommen

  De expositie is onderdeel van de Week van de Alfabetisering die van 4-9 september plaats vindt. In die week wordt er op donderdag 7 september in de Bibliotheek Ommen een high tea georganiseerd voor alle betrokkenen bij de strijd tegen laaggeletterdheid. Meer informatie over deze bijeenkomst is te vinden op de website van de Bibliotheek Ommen.

  VoorleesExpress Overijssel
  De VoorleesExpress is een landelijk project dat door alle Overijsselse Bibliotheken wordt uitgevoerd. Een vrijwilliger komt twintig keer thuis bij gezinnen om ouders en kinderen enthousiast te maken over (interactief) voorlezen, boeken en verhalen. Daarmee stimuleert de vrijwilliger het leesplezier en de taalontwikkeling van de kinderen. Bovendien ondersteunt de vrijwilliger de ouders om zelf een voorleesritueel te creëren. Meer informatie over de VoorleesExpress is te vinden op www.voorleesexpress.nl.

  De VoorleesExpress is dit jaar genomineerd voor de internationale Joy of Reading Award 2017. De werkwijze van de Overijsselse Bibliotheken is hierbij als best practice gebruikt.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.