Home / eregasten krijgen verwenprogramma tijdens samenloop voor hoop dalfsen

eregasten krijgen verwenprogramma tijdens samenloop voor hoop dalfsen

Mensen die de diagnose kanker hebben, of in het verleden hebben gehad, zijn de Eregasten tijdens de SamenLoop voor Hoop. Zij krijgen een speciale plek tijdens het evenement.

Mensen met kanker ondergaan veelal een zwaar en moeilijk traject van behandelingen en ziekenhuisbezoeken. Zij ondervinden hier vaak nog iedere dag de nare gevolgen van. Mede daarom worden zij en een naaste tijdens de SamenLoop voor Hoop in het welverdiende zonnetje gezet.
Als Eregast bent u tijdens de SamenLoop voor Hoop vrij om te gaan en staan waar u wilt. U kunt meewandelen in een team of tussendoor rustig naar huis gaan, maar u bent ook van harte welkom in het speciaal voor de Eregasten ingerichte ‘Paviljoen Eregasten’ op het terrein bij het wandelparcours.

Alleen, of samen met uw naaste, kunt u terecht om uit te rusten en een hapje of een drankje te nemen. Hier zijn gedurende de vrijdag en de hele zaterdag mensen van de Commissie Eregasten aanwezig voor iedereen die behoefte heeft aan zomaar een praatje of een goed gesprek.
Het motto voor de Eregasten tijdens deze 24-uurs wandelestafette is: niets moet, alles mag!

In het ‘Paviljoen-Eregasten’ kunt u vrijdagavond genieten van een heerlijk buffet en zaterdag wordt er een ontbijt en lunch verzorgd.

Verder worden er een aantal ‘feel-good’ activiteiten aangeboden, waarbij u heerlijk kunt relaxen. Denk hierbij aan visagie, stylen van uw haar en voetmassages. Ook worden er creatieve- en informatieve workshops georganiseerd, zoals bier- en wijnproeverij en bloemschikken. Hier kunt u zich van te voren voor aanmelden. Er zijn voor u en uw naaste geen kosten aan verbonden.

Wilt u op 22 en 23 september bij de SamenLoop voor Hoop Dalfsen Eregast zijn, dan kunt u zich op geven op de site www.samenloopvoorhoop.nl/dalfsen of via het mailadres: eregasten@samenloopvoorhoopdalfsen.nl. Hier kunt u ook terecht voor meer informatie.

Lees ook

70 jaar Molukkers in Ommen (1)

OMMEN – Dit jaar maart was het precies 70 jaar geleden dat in Rotterdam de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.