Home / derde blauwe bogen dag in teken van kunst en boeken

derde blauwe bogen dag in teken van kunst en boeken

Foto/tekst: Evert Jan Goos

Aletta merkt op: “Wij hebben voor alleen voor Dalfser kunstenaars gekozen. Met behulp van een adressenbestand heb ik hen aangeschreven en zie het resultaat. Eén deelnemer is door het weer niet opkomen dagen, maar ik ben erg tevreden over het aantal deelnemers. Wij hebben ze tevens allemaal een gratis standplaats aangeboden rondom de Grote Kerk.” Wel hadden velen moeite om hun spulletjes bij elkaar te houden door de harde wind, maar met behulp van klemmen, touwtjes en punaises was het beheersbaar. Er was ook deze keer een grote verscheidenheid in het aanbod. Janny de Groot kunstenares – die met olieverf, aquarel- en acrylverf werkt – was tevreden over de belangstelling. ,,Men moet hier niet alleen komen voor de verkoop, dat valt vaak nog wel tegen. Maar misschien zien mensen iets waar ze later dan weer op terug komen.” Ook Riek Feijen (keramiek) had over belangstelling niet te klagen. Bezoekers waren zeer geïnteresseerd in haar manier van werken. Het waren niet alleen de creatievellingen die zich afgelopen vrijdag presenteerden: ook de handelaren in boeken deden goede zaken. De braderie/kleedjesmarkt werd ook deze keer weer muzikaal ondersteund, ook waren er optredens van enthousiaste amateurmuzikanten. Komende vrijdag zal de vierde en laatste Blauwe Bogen Dag geheel in het teken staan van Fun voor Kids.
.

Lees ook

Rick Evers: Zilveruitjes

Ik weet niet zeker of ik tomaat lust. Gewoon een hele tomaat opeten doe ik …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.