de wheem vertelt over het boerenleven door de jaren heen

  De historische boerderij De Wheem, waarin het bezoekerscentrum van Landschap Overijssel is gevestigd, opent tijdens het weekend van 9 en 10 september haar deuren beide dagen. Bezoekers kunnen rustig rondkijken en de sfeer van oude tijden opsnuiven. Zaterdag 9 september kan men, dankzij de betrokken en enthousiaste vrijwilligers, een boeiende presentatie bijwonen over het boerenleven door de geschiedenis heen.

  De Wheem is die dag geopend tussen 10.00-17.00 uur, er wordt een doorlopende presentatie vertoond. Zondag 10 september is de Wheem geopend tussen 12.00-17.00 uur. Koffie, thee en heerlijke Reestdalkoek staan klaar (denk eraan dat u niet kunt pinnen in De Wheem), de entree is gratis. De Wheem vindt u aan Oud Avereest 22 in Balkbrug.

  Voor meer informatie over de route en alle activiteiten in en om Balkbrug: kijk op de website van de Historische Vereniging Avereest: www.hvavereest.nl.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.