Home / carinova start cursus verzorging thuis in hardenberg

carinova start cursus verzorging thuis in hardenberg

De vier cursusbijeenkomsten vinden plaats bij; Huisartsenpraktijk de Brink aan de De Brink 17F, 7771 BA Hardenberg en duren van 13.30 – 15.30 uur. Tot 16 september kunt u zich hiervoor opgeven bij Henny Miedema, tel. (0570) 51 81 85 / 06 22871176 of per mail: h.miedema@carinova.nl. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Wat houdt de cursus in?
Vanuit de overheid is er een duidelijke tendens om iedereen zo lang mogelijk zelfstandig thuis te laten wonen. Om die reden heeft de gemeente Hardenberg aan Carinova gevraagd deze cursus te organiseren. Er wordt bijvoorbeeld aandacht besteed aan de wijkverpleging, aan vaardigheden zoals tiltechnieken en hoe verzorg je iemand in bed. Ook komen een apotheker en een diëtist informatie geven en vertelt een consulent van Carinova Mantelzorgondersteuning welke ondersteuningsmogelijkheden zij kunnen bieden. En verder leren de cursisten veel trucs en krijgen ze vele tips. Kortom, echt een cursus waar mantelzorgers veel voordeel van kunnen hebben.

De vervolgdata zijn: 10 en 31 oktober en 14 november.

Lees ook

Lezing Groei en Bloei in de Carrousel

OMMEN – Op 19 oktober is er in de Carrousel een lezing van Caroline Dekker, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.