burgemeester verkerk opent kunstroute ommen

  Tom Lucassen, voorzitter van Stichting Vechtdalkunsten, prees in zijn inleiding de werkgroep Kunstroute voor de megaklus, die zij verricht heeft. Meer dan veertig kunstenaars lietten op zeventien kunstpunten hun werk zien. Alle disciplines komen in de route voor: schilderen, beeldhouwen, glastechniek, keramiek, vilt, rvs, sieraden, houtsnijkunst, maar ook zangkunst.

  Waarnemend burgemeester, de heer Bas Verkerk, stak de loftrompet over de vele activiteiten van Stichting Vechtdalkunsten. In zijn openingstoespraak wees hij nadrukkelijk op de economische functie, die kunst heeft voor horeca en overige bedrijven. Kunst verlengt en verbreedt het seizoen en spreekt een extra doelgroep aan. Juist voor Ommen is het surplus door kunst van groot belang.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.