Home / blijf mobiel met de rollatorwandelingen in nieuwleusen

blijf mobiel met de rollatorwandelingen in nieuwleusen

Na afloop wordt even nagepraat in de ontmoetingsruimte van de Olmen onder het genot van een kopje koffie/thee (a € 1,00). Aan de wandeling zijn verder geen eigen bijdragen verbonden. Heeft u belangstelling dan bent u van harte welkom, dinsdag 5 september om 13.30 uur in de Olmen.

Iedere dinsdagmiddag in de even weken zal een wandeling met de rollator georganiseerd worden. In Dalfsen kan er wekelijks deelgenomen worden aan een rollatorwandeling. Iedere donderdagochtend wordt er een wandeling georganiseerd. Deze wandelingen starten telkens om 10.00 uur vanaf de Fysiotherapie aan het Pleijendal.

Wandelen is niet alleen goed voor de lichamelijke gezondheid, het is ook altijd leuk en gezellig om samen met anderen een activiteit te ondernemen. Aanmelden is wenselijk (tel.: 088-8508800 of mail: welzijndalfsen@landstede.nl) maar is niet strikt noodzakelijk.

Lees ook

Fietstocht van Saam Welzijn vanuit Dalfsen

DALFSEN – Saam Welzijn in Dalfsen houdt op dinsdag 27 juli weer een fietstocht. Vertrek …

Home / blijf mobiel met de rollatorwandelingen in nieuwleusen

blijf mobiel met de rollatorwandelingen in nieuwleusen

Na afloop wordt even nagepraat in de ontmoetingsruimte van de Olmen onder het genot van een kopje koffie/thee (a € 1,00). Aan de wandeling zijn verder geen eigen bijdragen verbonden.

Wandelen is niet alleen goed voor de lichamelijke gezondheid, het is ook altijd leuk en gezellig om samen met anderen een activiteit te ondernemen.Heeft u belangstelling dan bent u van harte welkom, dinsdag 22 augustus om 13.30 uur in de Olmen. Iedere dinsdagmiddag in de even weken zal een wandeling met de rollator georganiseerd worden.

Aanmelden is wenselijk (tel.: 088-8508800 of mail: welzijndalfsen@landstede.nl) maar is niet strikt noodzakelijk.

Lees ook

Fietstocht van Saam Welzijn vanuit Dalfsen

DALFSEN – Saam Welzijn in Dalfsen houdt op dinsdag 27 juli weer een fietstocht. Vertrek …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.