beerze bulten gaat opnieuw voor wereldrecord

  Het Wereldrecord dat Beerze Bulten probeert te verbreken staat vermeld als ‘The largest game of balloon tag’. In korte tijd moeten er honderden ballonnen, die vastgemaakt zijn aan de benen, door de deelnemers kapot worden getrapt tot het moment dat er één winnaar overblijft. Dit wereldrecord is in januari 2015 gevestigd door 280 deelnemers in Londen. “Er zullen woensdag ruim 3000 gasten aanwezig zijn op het park en de verwachting is dan ook dat er wederom een wereldrecord gevestigd gaat worden in Beerze, maar natuurlijk blijft het spannend en zijn we afhankelijk van de deelnemers.”, aldus eigenaar Gerrit-Jan Hagedoorn.

  Wereldrecord
  In 2014 werd er in het zwembad van Beerze Bulten een wereldrecord gevestigd met ‘de meeste mensen van een waterglijbaan binnen een uur’. Met 396 deelnemers heeft het vrijetijdspark hiermee een vermelding gekregen in het Guinness Book of World Records. Ook in 2015 werd een wereldrecord behaald op het vakantiepark, dan wel onofficieel en zonder vermelding. Eigenaar Gerrit-Jan Hagedoorn: “Het is een mooie uitdaging om met z’n allen voor een wereldrecord te gaan. De vorige recordpogingen waren een groot spektakel en we merken dat onze gasten het erg leuk vinden om mee te werken aan een wereldrecordpoging. Een nieuwe vermelding in het Guinness Book of World Records is absoluut haalbaar!”

  Vanwege de eisen van het Guinness Book of World Records zal er een notaris aanwezig zijn en enkele waarnemers die de deelnemers tellen. De recordpoging dient daarnaast vastgelegd te worden door video- en fotocamera’s. De recordpoging zal om 15.00 uur plaatsvinden, het terrein voor de deelnemers opent om 14.30 uur.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.