Home / basiscursus digitale fotografie weer van start

basiscursus digitale fotografie weer van start

“De meeste mensen laten  de camera steeds op de automatische stand staan. Dat is jammer, want er is zoveel meer uit een camera te halen, zeker uit een spiegelreflex. Als je een foto gemaakt hebt op de automatische stand en die is niet goed geworden, bijvoorbeeld te licht of te donker, kun je er nog een stuk of wat maken op die stand, maar de foto zal niet beter worden. Met een eenvoudige handeling kun je de foto op een andere manier maken, zodat de belichting wel goed is,” zegt Dook van Gils. “Leren kijken is echter net zo belangrijk als de techniek. Dat klinkt heel simpel en dat is het ook, als je weet waar je op moet letten. Ik vind het ontzettend leuk om de cursisten dat te leren.”

Naast theorie en een stukje techniek komen onder andere portret-, landschaps- en vakantiefotografie aan de orde. Ook wordt aandacht besteed aan compositie, kleurgebruik etc. Leuk en leerzaam zijn de steekwoorden voor de cursus. De lessen worden gegeven in de nieuwe studio van Dook aan de Vermeerstraat 11b. Om aan alle cursisten voldoende aandacht te kunnen besteden, is het maximaal aantal deelnemers acht ; er is nog plaats voor een paar cursisten. Voor opgave of informatie: 0529 – 451150 of 06 – 152 777 70.

www.dookvangils.nl

Lees ook

Het Boek van de Week

Iedereen gaat wel eens graag naar buiten. Dan loop je door het stadspark, de hei …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.