avond over israel met jan willem van der hoeven

  Hij benadrukt het belang van een juist Bijbels zicht op Gods heilrijke plannen met Zijn volk, met het oog op de wereld.
  Van der Hoeven was in 1963 oprichter van de Near East Ministry. Hij was jarenlang prediker in de Graftuin. Hij schreef het boek “Babylon of Jeruzalem?”, dat in meerdere vertalingen verschenen is.

  Jan Willem heeft een centrale rol vervuld bij de oprichting en totstandkoming van de Internationale Christelijke Ambassade Jerusalem waar hij onlangs een onderscheiding voor heeft ontvangen. Nu is hij directeur van het door hem opgerichte International Christian Zionist Center(www.israelmybeloved.com), en spreekt overal ter wereld in kerken, synagogen, conferenties en publieke bijeenkomsten. Voor zijn onvermoeibare inspanningen voor een ongedeeld Jeruzalem ontving hij de Guardian of Jerusalem Award.

  De dienst begint om 20.00 uur en de zaal is open om 19.30 uur, de toegang is vrij. Er wordt een vrijwillige collecte gehouden waarvan de volledige opbrengst ten goede komt aan het werk van Jan Willem van der Hoeven in Jeruzalem.

  Voor informatie kunt u bellen met 0529 – 482 377. Kijk voor meer informatie op:
  www.elah.nu