Home / attractiepark slagharen neemt afscheid van laatste ponys

attractiepark slagharen neemt afscheid van laatste ponys

Dat meldt RTV Oost.

Door de bouw van 63 nieuwe lodges, die deze zomer in gebruik werden genomen, kan afscheid genomen worden van de oude huisjes. Hoog tijd, aldus directeur Wouter Dekker: “De huisjes zijn aan het eind van hun latijn, deze winter gaan ze tegen de vlakte.”

Vaste boekingen
Het betekent vooral ook het afscheid van de pony’s, die bij de huisjes stonden als verzorgpony’s. En ook nog steeds populair waren, vertelt Dekker: “We krijgen jaarlijks nog vaste boekingen van families die speciaal bij hun favoriete pony vakantie komen vieren. Die zijn teleurgesteld, maar over het algemeen vallen de reacties mee.”

Geen nieuwe comeback
Pony’s zijn onlosmakelijk verbonden met Slagharen; op het hoogtepunt liepen er zo’n achthonderd. Het park nam al eerder afscheid van de dieren, maar in 2014 maakten de dieren toch een comeback. Die gaat er nu niet komen, verzekert Dekker: “Het imago dat de pony’s met zich mee brengen past niet meer bij wat we als park allemaal nog meer te bieden hebben.”

Lees ook

‘Samen voor Gezond Gewicht in het Vechtdal’

48 organisaties zetten handtekening onder het convenant REGIO – Woensdag 15 september zetten 48 organisaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.